Jablečný ocet
Jablečný ocet, tradiční výroba z Itálie.
KategorieVýrobce: | Aceto Balsamico del Duca, Via Medicine 2110, 41057 Spilamberto ITÁLIE |
---|---|
Dostupnost: | Zboží je momentálně neprodejné. |
Jablečný ocet pomalu fermentovaný
Je to výsledek zrání vybraného jablečného moštu, pomalu fermentovaného bez přídavku cukru. Jablečný ocet je skvělý pro lidský organismus a jako speciální koření. Je ceněn pro jeho příjemnou vůni jablka a zvláště jemnou chuť s nízkou kyselostí.
Doporučuje se pro saláty, vařenou zeleninu, luštěniny; lžíce zředěná ve sklenici vody usnadňuje vstřebávání minerálů, čistí a stimuluje trávení.
Související zboží
- Avokádový olejLa TourangelleŠpičkový ručně zpracovávaný avokádový olej z Francie. Od výrobce prémiových olejů pro TOP gastronomii.detail388 KčLa Tourangelle Avokádový olejNovinka