Rajčatové produkty, Olivy, Pesto, Sugo, Tuňák v oleji, Italské uzeniny, Parmigiano Reggiano
Bazalkové pesto, Italské olivy, Nakládaná celá rajčata, Rajčatová passata, Rajčatová polpa, Rajčatové sugo, Italské rybí speciality, Piennolo rajčátka, Rajčata v oleji, Žlutá rajčata, Bio rajčata, Salámky, Sýry
- Parmigiano Reggiano v plátkovém sýruFerrariniVeškerá pravost, dobrota a záruka Parmigiano Reggiano Ferrarini: jediný sýr přítomný v ingrediencích! Kromě klasického toastu jsou Ferrarini Parmigiano Reggiano plátky ideální pro přidání chuti do každodenních jídel.detail88 KčFerrarini Parmigiano Reggiano v plátkovém sýruNovinka
- Salámek StrolghinoFerrariniSalame Strolghino je „jemný salám“ (jak mu s oblibou říkal Giovannino Guareschi), získaný z přesných řezů těch nejlepších prasat, pečlivě zpracovaný podle postupů starověké tradice, jako je charakteristická kořenitost založená na vzácných vůních a soli, a sušení. Kombinace podzimních mlh, dusných letních veder a bujné blízkosti řeky Pád určuje ideální atmosféru pro zrání, ze které Strolghino čerpá svou typickou měkkou konzistenci a chutnou chuť. Salame Strolghino je vynikající k ochutnání jako aperitiv, nakrájený na silné plátky a doplněný šumivým Chardonnay a vločkami Parmigiano Reggiano je vhodné uchovávat na vlhkém a chladném místě, aby se jeho jemná chuť nezměnila.detail188 KčFerrarini Salámek StrolghinoNovinka
- Tuňákové paté s pomerančemDaidoneVýborné paté z tuňáka s jemnou pomerančovou chutí.detail199 KčDaidone Tuňákové paté s pomerančemNovinka
- Parmigiano Reggiano min. 30 měsíců zralostFerrariniNaše Parmigiano Reggiano se vyrábí výhradně z mléka našich dojnic krmených pícninou z našich farem. Speciální směs fríského a Jersey kravského mléka dodává našemu Parmigiano Reggiano obzvláště jemnou a jedinečnou chuť, i když zraje dlouhou dobu.detail249 KčFerrarini Parmigiano Reggiano min. 30 měsíců zralostNovinka
- Filety z pražmy královskéDaidoneNejen tuňák, ale další mořské ryby prvotřídní kvality. A pražma královská je královská kategorie.detail328 KčDaidone Filety z pražmy královskéNovinka