Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji

Vysoce kvalitní olivy „Cultivar Taggiasca“ pocházející výhradně ze zázemí západní Ligurie, vypeckované a konzervované ve vynikajícím extra panenském olivovém oleji. Ideální díky své malé velikosti k obohacení omáček a masa a rybích pokrmů.

Kategorie
Výrobce:Alberti 1986, Via Argine Destro F. Scajola 549, 18100 Imperia, ITÁLIE
Dostupnost:Zboží je momentálně neprodejné.
Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji
Novinka

ALBERTI 1986

HLUBOKÁ SYNERGIE MEZI ČLOVĚKEM A PŘÍRODOU

Kvalita našich produktů vycházela z hluboké synergie mezi člověkem a přírodou, ze setkání mezi tisíciletou tradicí a naší konsolidovanou zkušeností. Tady, v Imperii a v celé ligurské oblasti Ponente, kultura oliv a bazalky hluboce poznamenává příběh našeho území, které se stalo charakteristickým prvkem krajiny a vaření

Olivy “Cultivar Taggiasca” v extra panenském olivovém oleji bez pecky– 170g 

Nakládané olivy Taggiasca (53%), extra panenský olivový olej (45%), sůl, regulátor kyselosti: E330.

Olivy jsou pěstovány podle staré tradiční receptury. Produkt může obsahovat zbytky olivových jader.

NUTRIČNÍ ÚDAJE (přepočítáno na 100g produktu):

Energie: 1456,5 kJ /354kcal

Tuky 37g, z toho nasycené 5,8g; uhlohydráty 1,9g, z toho cukry 0,9g;

Bílkovina 1,6g, sůl 2,45g     

Po otevření zalijte olivovým olejem, uchovávejte do +4°C a zkonzumujte do 7 dnů.

Datum spotřeby uvedeno na etiketě