Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s pálivou papričkou

Olivy „Cultivar Taggiasca“ obohacené o směs aromatických bylin a chilli papriček, schopné dodávat lehkou kořenitost, ideální i pro ty nejjemnější chutě. Lahodný doplněk k aperitivům, sýrům, uzeninám nebo do omáček.

Kategorie
Výrobce:Alberti 1986, Via Argine Destro F. Scajola 549, 18100 Imperia, ITÁLIE
Dostupnost:Zboží je momentálně neprodejné.
Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s pálivou papričkou
Novinka

ALBERTI 1986

HLUBOKÁ SYNERGIE MEZI ČLOVĚKEM A PŘÍRODOU

Kvalita našich produktů vycházela z hluboké synergie mezi člověkem a přírodou, ze setkání mezi tisíciletou tradicí a naší konsolidovanou zkušeností. Tady, v Imperii a v celé ligurské oblasti Ponente, kultura oliv a bazalky hluboce poznamenává příběh našeho území, které se stalo charakteristickým prvkem krajiny a vaření

Olivy “Cultivar Taggiasca” v extra panenském olivovém oleji bez pecky– pikantní – 170g

Nakládané Taggiasca olivy (53%), extra panenský olivový olej (43%), mix aromatických bylin včetně chilli papriček (2%), sůl, regulator kyseolosti: E330. 

Olivy jsou pěstovány podle staré tradiční receptury. Produkt může obsahovat olivová jádra.

NUTRIČNÍ ÚDAJE (přepočítáno na 100g produktu):

Energie: 2537 kJ/ 492kcal

Tuky 66,8g, z toho nasycené 10,7g; uhlohydráty 1,6g, z toho cukry 0,8g;

Bílkoviny 1,2g, sůl 2,47g

Po otevření zalijte olivovým olejem, uchovávejte do +4°C a zkonzumujte do 7 dnů.

Datum spotřeby uvedeno na etiketě