Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s pálivou papričkou
Olivy „Cultivar Taggiasca“ obohacené o směs aromatických bylin a chilli papriček, schopné dodávat lehkou kořenitost, ideální i pro ty nejjemnější chutě. Lahodný doplněk k aperitivům, sýrům, uzeninám nebo do omáček.
KategorieVýrobce: | Alberti 1986, Via Argine Destro F. Scajola 549, 18100 Imperia, ITÁLIE |
---|---|
Dostupnost: | skladem |
Balení: | 170g |
ALBERTI 1986
HLUBOKÁ SYNERGIE MEZI ČLOVĚKEM A PŘÍRODOU
Kvalita našich produktů vycházela z hluboké synergie mezi člověkem a přírodou, ze setkání mezi tisíciletou tradicí a naší konsolidovanou zkušeností. Tady, v Imperii a v celé ligurské oblasti Ponente, kultura oliv a bazalky hluboce poznamenává příběh našeho území, které se stalo charakteristickým prvkem krajiny a vaření
Olivy “Cultivar Taggiasca” v extra panenském olivovém oleji bez pecky– pikantní – 170g
Nakládané Taggiasca olivy (53%), extra panenský olivový olej (43%), mix aromatických bylin včetně chilli papriček (2%), sůl, regulator kyseolosti: E330.
Olivy jsou pěstovány podle staré tradiční receptury. Produkt může obsahovat olivová jádra.
NUTRIČNÍ ÚDAJE (přepočítáno na 100g produktu):
Energie: 2537 kJ/ 492kcal
Tuky 66,8g, z toho nasycené 10,7g; uhlohydráty 1,6g, z toho cukry 0,8g;
Bílkoviny 1,2g, sůl 2,47g
Po otevření zalijte olivovým olejem, uchovávejte do +4°C a zkonzumujte do 7 dnů.
Datum spotřeby uvedeno na etiketě