Pesto Rosso s bazalkou

Chutné pesto s intenzivní a hlubokou chutí, ve kterém se dokonale mísí janovská bazalka DOP, středomořská sušená rajčata a extra panenský olivový olej.

Kategorie
Výrobce:Alberti 1986, Via Argine Destro F. Scajola 549, 18100 Imperia, ITÁLIE
Dostupnost:Zboží je momentálně neprodejné.
Pesto Rosso s bazalkou
Novinka

ALBERTI 1986

HLUBOKÁ SYNERGIE MEZI ČLOVĚKEM A PŘÍRODOU

Kvalita našich produktů vycházela z hluboké synergie mezi člověkem a přírodou, ze setkání mezi tisíciletou tradicí a naší konsolidovanou zkušeností. Tady, v Imperii a v celé ligurské oblasti Ponente, kultura oliv a bazalky hluboce poznamenává příběh našeho území, které se stalo charakteristickým prvkem krajiny a vaření

Červené pesto z Ligurie – s bazalkou D.O.P. Janov 170 g
Bazalka DOP Janov (25%), rajčata (33%), exta panenský olivový olej, slunečnicový olej, kešu ořechy, sůl, sušený sýr (mléko, sůl, syřidlo, vejce, lsozyme), Grana Padano DOP (mléko, sůl,syřidlo,vejce,lysozym) piniové oíšky, syrovátkový protein,česnek, rostlinná vláknina.
NUTRIČNÍ ÚDAJE (Přepočítáno na 100g produktu):
Energie: 1244 KJ/301kcal
Tuky 29g, z toho nasycené 4,8g; uhlohydráty 4,2g, z toho sukry 3,3g;
Bílkoviny 4,8g, sůl 3,5g
Po otevření zalijte olivovým olejem, uchovávejte do +4°C a zkonzumujte do 7 dnů.
Datum spotřeby uvedeno na etiketě