Rajčatové produkty, Olivy, Pesto, Sugo, Tuňák v oleji, Italské uzeniny, Parmigiano Reggiano
Bazalkové pesto, Italské olivy, Nakládaná celá rajčata, Rajčatová passata, Rajčatová polpa, Rajčatové sugo, Italské rybí speciality, Piennolo rajčátka, Rajčata v oleji, Žlutá rajčata, Bio rajčata, Salámky, Sýry
Parmigiano Reggiano v plátkovém sýruFerrariniVeškerá pravost, dobrota a záruka Parmigiano Reggiano Ferrarini: jediný sýr přítomný v ingrediencích! Kromě klasického toastu jsou Ferrarini Parmigiano Reggiano plátky ideální pro přidání chuti do každodenních jídel.detail88 KčFerrarini Parmigiano Reggiano v plátkovém sýruNovinka
Salámek EmiliaFerrariniCharakteristická směs vybraných mas Salame Emilia Ferrarini skládá chromatickou mozaiku bílé, růžové a červené v lahodné kombinaci pro chuťové buňky. Po pečlivém a přesném výběru masa, precizním řezu a řemeslném zpracování je salám Emilia Ferrarini ponechán pomalému a přirozenému dochucování, které mu dodává jeho nezaměnitelnou a nenapodobitelnou vůni. Ideální jako předkrm, svou jemnou a obalující chutí překvapí ty nejlepší znalce.detail188 KčFerrarini Salámek EmiliaNovinka
Salámek StrolghinoFerrariniSalame Strolghino je „jemný salám“ (jak mu s oblibou říkal Giovannino Guareschi), získaný z přesných řezů těch nejlepších prasat, pečlivě zpracovaný podle postupů starověké tradice, jako je charakteristická kořenitost založená na vzácných vůních a soli, a sušení. Kombinace podzimních mlh, dusných letních veder a bujné blízkosti řeky Pád určuje ideální atmosféru pro zrání, ze které Strolghino čerpá svou typickou měkkou konzistenci a chutnou chuť. Salame Strolghino je vynikající k ochutnání jako aperitiv, nakrájený na silné plátky a doplněný šumivým Chardonnay a vločkami Parmigiano Reggiano je vhodné uchovávat na vlhkém a chladném místě, aby se jeho jemná chuť nezměnila.detail188 KčFerrarini Salámek StrolghinoNovinka
Olivy Bella di CerignolaDelishopObří odrůda oliv z jihu Itáliedetail198 KčDelishop Olivy Bella di CerignolaNovinka
Sušená rajčataDelishopSezónní rajčátka nakládaná v oleji.detail198 KčDelishop Sušená rajčataNovinka
Chilli papričky plněné sýremDelishopJemně pikantní chilli papričky plněné sýrem Fetadetail198 KčDelishop Chilli papričky plněné sýremNovinka
Mix vypeckovaných marinovaných olivDelishopMix italských oliv v jemné pikantní marinádě.detail198 KčDelishop Mix vypeckovaných marinovaných olivNovinka
Černé olivy Leccino marinované bez peckyDelishopOdrůda oliv Leccino je typická pro region Kalábrie, užijte si delikátní příchuť Itálie.detail149 KčDelishop Černé olivy Leccino marinované bez peckyNovinka
Grilovaná srdíčka artyčokůDelishopGrilovaná srdíčka artyčoků - královské zeleniny, nakládaná v oleji s troškou octa a česneku.detail198 KčDelishop Grilovaná srdíčka artyčokůNovinka
Zelené olivy Castelvetrano s peckouDelishopSpeciální zelené olivy zpracovávané unikátní technologií.detail198 KčDelishop Zelené olivy Castelvetrano s peckouNovinka
Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s pálivou papričkouAlberti 1986Olivy „Cultivar Taggiasca“ obohacené o směs aromatických bylin a chilli papriček, schopné dodávat lehkou kořenitost, ideální i pro ty nejjemnější chutě. Lahodný doplněk k aperitivům, sýrům, uzeninám nebo do omáček.detail168 KčAlberti 1986 Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s pálivou papričkouNovinka
Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s oreganemAlberti 1986Vybrané kvalitní olivy „Cultivar Taggiasca“ pečlivě zpracované tradiční metodou s jediným přídavkem extra panenského olivového oleje a přírodních příchutí (oregano a pažitka).detail168 KčAlberti 1986 Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s oreganemNovinka
Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém olejiAlberti 1986Vysoce kvalitní olivy „Cultivar Taggiasca“ pocházející výhradně ze zázemí západní Ligurie, vypeckované a konzervované ve vynikajícím extra panenském olivovém oleji. Ideální díky své malé velikosti k obohacení omáček a masa a rybích pokrmů.detail158 KčAlberti 1986 Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém olejiNovinka
Pesto bazalkové bez česnekuAlberti 1986Alberti: Byli jsme první, kdo nabídl tuto verzi ligurského pesta na trhu s janovskou bazalkou D.O.P. (pouze listy bez stopky), extra panenský olivový olej, parmazán, pecorino, ale bez česneku. Jedná se o nepasterizovaný produkt. Zachovává si tedy neporušené všechny organoleptické vlastnosti typického domácího pesta.detail128 KčAlberti 1986 Pesto bazalkové bez česnekuNovinka
Pesto Ligure s bazalkou Genovese DOPAlberti 1986Naše pesto respektuje starodávný a klasický ligurský recept s janovskou bazalkou D.O.P. (pouze listy a bez stopky), extra panenský olivový olej, sýr grana, sýr pecorino a česnek. Jedná se o nepasterizovaný produkt, který je schopen zachovat všechny organoleptické vlastnosti typického domácího pesta.detail128 KčAlberti 1986 Pesto Ligure s bazalkou Genovese DOPNovinka
Filety z pražmy královskéDaidoneNejen tuňák, ale další mořské ryby prvotřídní kvality. A pražma královská je královská kategorie.detail328 KčDaidone Filety z pražmy královskéNovinka







