Rajčatové produkty, olivy, speciality

Zde se nacházíte:

  • Rajčatové produkty, olivy, speciality

a mnoho dalšího..

Položek: 45
Na stránku: 12 | 20 | 36
  • Loupaná rajčata s bazalkou
    Loupaná rajčata s bazalkou
    Fontanella 1957
    Loupaná italská rajčata ve vlastní šťávě s troškou bazalky.
    35 Kč
    detail
    Novinka
    Fontanella 1957 Loupaná rajčata s bazalkou
  • Tradiční loupaná rajčata
    Tradiční loupaná rajčata
    ITALIANAVERA
    Tradiční rajčatová konzerva v netradiční kvalitě ! Vůně, chuť, šťavnatost krásných zralých rajčat a ještě k tomu krásně zabalená.
    58 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA Tradiční loupaná rajčata
  • Rajčatová polpa
    Rajčatová polpa
    ITALIANAVERA
    Verze POP naší rajčatové polpy se vyznačuje velikostí kostky vyrobené z loupaných rajčat, které jsou nakrájeny na obzvláště silné kostky, které jsou poté ponořeny do husté rajčatové šťávy. Díky tělu a své zvláštní chuti je ideální pro přípravu omáček, kde je nutné, aby rajče bylo plné a obklopující konzistence.
    58 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA Rajčatová polpa
  • Rajčatová passata
    Rajčatová passata
    ITALIANAVERA
    Naše rajčatové pyré se vyznačuje jemnou, ale zároveň chutnou strukturou. Získané výhradně z čerstvých italských rajčat vybraných z pole během jejich zrání a vyrobených několik hodin po sklizni. Používání je velmi snadné a vaří se za pár minut!
    58 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA Rajčatová passata
  • Passata della Nonna, z rajčátek Datterino
    Passata della Nonna, z rajčátek Datterino
    ITALIANAVERA
    Naše rajčatová passata se vyznačuje jemnou texturou, ale zároveň chutnou. Získané výhradně z čerstvých italských rajčat vybraných z pole během zrání a vyrobené několik hodin po sklizni čerstvých rajčat. Používání je velmi snadné a vaří se za pár minut!
    58 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA Passata della Nonna, z rajčátek Datterino
  • Bio loupaná rajčata
    Bio loupaná rajčata
    ITALIANAVERA
    Naše organická oloupaná rajčata jsou získávána z výběru nejlepších italských rajčat dlouhého typu, zpracována během několika hodin po sklizni a ponořena do jemné a sametové omáčky, která obohatí vaše přípravy v kuchyni chutí.
    58 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA Bio loupaná rajčata
  • Bio rajčatová polpa
    Bio rajčatová polpa
    ITALIANAVERA
    Organická verze naší rajčatové polpy se vyznačuje velikostí kostky vyrobené z oloupaných rajčat, které jsou nakrájeny na obzvláště plné kostky, které jsou poté ponořeny do hustého rajčatového džusu. Díky svému tělu a své zvláštní chuti je ideální pro přípravu omáček tam, kde je nutné, aby rajče bylo plné a obklopující konzistence a bohaté na přirozenost.
    58 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA Bio rajčatová polpa
  • Passata z rajčat
    Passata z rajčat
    ITALIANAVERA
    Naše passata se vyznačuje jemnou, ale zároveň chutnou strukturou. Získané výhradně z čerstvých italských rajčat vybraných z pole ve fázi zrání a vyrobené několik hodin po sklizni čerstvých rajčat. Je to velmi snadné a vaří se za pár minut!
    58 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA Passata z rajčat
  • Fontanella 1957 Corbarini - speciální italská cherry rajčátka
    Corbarini - speciální italská cherry rajčátka
    Fontanella 1957
    Corbarini jsou speciální odrůdou italských rajčátek. Vhodné pro vegany a vegetariány.
    68 Kč
    detail
    Novinka
    Fontanella 1957 Corbarini - speciální italská cherry rajčátka
  • Fontanella 1957 D.O.P. San Marzano loupaná rajčata
    D.O.P. San Marzano loupaná rajčata
    Fontanella 1957
    Špičková jednodruhová odrůda rajčat od producenta z konsorcia San Marzano.
    68 Kč
    detail
    Novinka
    Fontanella 1957 D.O.P. San Marzano loupaná rajčata
  • Fontanella 1957 Žlutá cherry rajčátka
    Žlutá cherry rajčátka
    Fontanella 1957
    Žlutá cherry rajčátka ve šťávě ze žlutých rajčat. Vhodné pro vegany a vegetariány.
    68 Kč
    detail
    Novinka
    Fontanella 1957 Žlutá cherry rajčátka
  • ITALIANAVERA San Marzano loupaná rajčata celá
    San Marzano loupaná rajčata celá
    ITALIANAVERA
    San Marzano je velmi delikátní rajče s tenkou slupkou, které si uchová svou chuť po dlouhou dobu i při uskladnění, ale je třeba s ním zacházet opatrně. Sklizeno na velmi úrodném území, v oblasti Neapole, tj. Agro nocerino - sarnese, v provincii Salerno, je uznáno označením DOP. Konzervované v jemné rajčatové šťávě San Marzano je ideální pro ochutnávku vynikajících, ale jednoduchých špaget, povznášejících jejich chuť.
    69 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA San Marzano loupaná rajčata celá
  • Crudo Bazalkové sugo
    Bazalkové sugo
    Crudo
    Bazalkové sugo s olivovým olejem. Pro rychlou přípravu pokrmů.
    78 Kč
    detail
    Crudo Bazalkové sugo
  • Alberti 1986 Olivy Taggiasca ve slaném nálevu ZIP balení
    Olivy Taggiasca ve slaném nálevu ZIP balení
    Alberti 1986
    Pečlivě vybrané vysoce kvalitní olivy „Cultivar Taggiasca“ pocházející výhradně ze zázemí západní Ligurie, vypeckované a zabalené v moderní a praktickém balení Stand-up se znovuzavíratelným zipem.
    99 Kč
    detail
    Alberti 1986 Olivy Taggiasca ve slaném nálevu ZIP balení
  • ITALIANAVERA Sugo Puttanesca
    Sugo Puttanesca
    ITALIANAVERA
    Hotová rajčatová omáčka v EVO oleji s kapary a olivami.
    109 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA Sugo Puttanesca
  • ITALIANAVERA Sugo s houbami
    Sugo s houbami
    ITALIANAVERA
    Hotová rajčatová omáčka v EVO oleji se žampióny a hříbky.
    109 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA Sugo s houbami
  • ITALIANAVERA Sugo Napule è
    Sugo Napule è
    ITALIANAVERA
    Hotová rajčatová omáčka na extra panenském olivovém oleji s oreganem.
    109 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA Sugo Napule è
  • ITALIANAVERA Sugo Arrabbiata
    Sugo Arrabbiata
    ITALIANAVERA
    Hotová rajčatová omáčka na extra panenském olivovém oleji s feferonkou.
    109 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA Sugo Arrabbiata
  • ITALIANAVERA Sugo Amatriciana
    Sugo Amatriciana
    ITALIANAVERA
    Hotová rajčatová omáčka na extra panenském olivovém oleji s guanciale ( slanina )
    109 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA Sugo Amatriciana
  • ITALIANAVERA Sugo Sicilia Bedda
    Sugo Sicilia Bedda
    ITALIANAVERA
    Hotová rajčatová omáčka v EVO oleji s lilkem a bazalkou.
    109 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA Sugo Sicilia Bedda
  • ITALIANAVERA Sugo Sorrentina
    Sugo Sorrentina
    ITALIANAVERA
    Hotová rajčatová omáčka v EVO oleji a s paprikami.
    109 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA Sugo Sorrentina
  • ITALIANAVERA Sugo Vegetariana
    Sugo Vegetariana
    ITALIANAVERA
    Hotová rajčatová omáčka v EVO oleji a zelenině.
    109 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA Sugo Vegetariana
  • Daidone Pesto Donnafugata
    Pesto Donnafugata
    Daidone
    Pesto s květákem, sušenými rajčaty a rozinkami. Přírodní produkt bez chemie a konzervantů.
    128 Kč
    detail
    Novinka
    Daidone Pesto Donnafugata
  • Daidone Pesto Caltagirone
    Pesto Caltagirone
    Daidone
    Pesto s artyčoky a tuňákem. Přírodní produkt bez chemie a konzervantů.
    128 Kč
    detail
    Novinka
    Daidone Pesto Caltagirone
  • Daidone Pesto Siculo
    Pesto Siculo
    Daidone
    Pesto s rajčaty, divokým fenyklem a mandlemi. Přírodní produkt bez chemie a konzervantů.
    128 Kč
    detail
    Novinka
    Daidone Pesto Siculo
  • ITALIANAVERA Kečup z rajčat San Marzano
    Kečup z rajčat San Marzano
    ITALIANAVERA
    Náš kečup se připravuje hlavně s našimi rajčaty San Marzano DOP a pouze s rajčaty pěstovanými a zpracovanými v Itálii. Prevalence rajčat San Marzano připomíná autentickou chuť vyvážené, kulaté a jemné omáčky a také to, kde jsou rajčata San Marzano zřetelně vnímána. Příjemný a se sladkými tóny má jedinečnou chuť, na kterou nezapomenete.
    128 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA Kečup z rajčat San Marzano
  • Crudo Zelené olivy “Termiti di Bitetto”
    Zelené olivy “Termiti di Bitetto”
    Crudo
    Velice kvalitní jednodruhové olivy, přímo od pěstitele a producenta z Puglie.
    129 Kč
    detail
    Novinka
    Crudo Zelené olivy “Termiti di Bitetto”
  • Crudo Zelené olivy “Bella di Cerignola”
    Zelené olivy “Bella di Cerignola”
    Crudo
    Velice kvalitní jednodruhové olivy, přímo od pěstitele a producenta z Puglie.
    129 Kč
    detail
    Novinka
    Crudo Zelené olivy “Bella di Cerignola”
  • Alberti 1986 Pesto Ligure s bazalkou Genovese DOP
    Pesto Ligure s bazalkou Genovese DOP
    Alberti 1986
    Naše pesto respektuje starodávný a klasický ligurský recept s janovskou bazalkou D.O.P. (pouze listy a bez stopky), extra panenský olivový olej, sýr grana, sýr pecorino a česnek. Jedná se o nepasterizovaný produkt, který je schopen zachovat všechny organoleptické vlastnosti typického domácího pesta.
    148 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Pesto Ligure s bazalkou Genovese DOP
  • Alberti 1986 Pesto bazalkové bez česneku
    Pesto bazalkové bez česneku
    Alberti 1986
    Alberti: Byli jsme první, kdo nabídl tuto verzi ligurského pesta na trhu s janovskou bazalkou D.O.P. (pouze listy bez stopky), extra panenský olivový olej, parmazán, pecorino, ale bez česneku. Jedná se o nepasterizovaný produkt. Zachovává si tedy neporušené všechny organoleptické vlastnosti typického domácího pesta.
    148 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Pesto bazalkové bez česneku
  • Alberti 1986 Pesto Rosso s bazalkou
    Pesto Rosso s bazalkou
    Alberti 1986
    Chutné pesto s intenzivní a hlubokou chutí, ve kterém se dokonale mísí janovská bazalka DOP, středomořská sušená rajčata a extra panenský olivový olej.
    148 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Pesto Rosso s bazalkou
  • Alberti 1986 Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji
    Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji
    Alberti 1986
    Vysoce kvalitní olivy „Cultivar Taggiasca“ pocházející výhradně ze zázemí západní Ligurie, vypeckované a konzervované ve vynikajícím extra panenském olivovém oleji. Ideální díky své malé velikosti k obohacení omáček a masa a rybích pokrmů.
    149 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji
  • Alberti 1986 Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s oreganem
    Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s oreganem
    Alberti 1986
    Vybrané kvalitní olivy „Cultivar Taggiasca“ pečlivě zpracované tradiční metodou s jediným přídavkem extra panenského olivového oleje a přírodních příchutí (oregano a pažitka).
    149 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s oreganem
  • Alberti 1986 Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s pálivou papričkou
    Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s pálivou papričkou
    Alberti 1986
    Olivy „Cultivar Taggiasca“ obohacené o směs aromatických bylin a chilli papriček, schopné dodávat lehkou kořenitost, ideální i pro ty nejjemnější chutě. Lahodný doplněk k aperitivům, sýrům, uzeninám nebo do omáček.
    149 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s pálivou papričkou
  • Alberti 1986 Olivy Taggiasca ve slaném nálevu
    Olivy Taggiasca ve slaném nálevu
    Alberti 1986
    Pečlivě vybrané olivy „Cultivar Taggiasca“ pocházející výhradně z vnitrozemí Západní Ligurie. V tomto případě jsou olivy konzervovány v tradičním slaném nálevu. Perfektní k dochucení mnoha receptů typické ligurské kuchyně a nejen těch.
    149 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Olivy Taggiasca ve slaném nálevu
  • Alberti 1986 Paté z oliv Taggiasca
    Paté z oliv Taggiasca
    Alberti 1986
    Naše tapenáda z černých oliv je jedinečný a jemný krém, získávaný pouze z oliv „Cultivar Taggiasca“, schopných poskytnout skvělou vůni a chuť. Vše je podtrženo použitím vysoce kvalitního extra panenského olivového oleje.
    149 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Paté z oliv Taggiasca