Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s oreganem

Vybrané kvalitní olivy „Cultivar Taggiasca“ pečlivě zpracované tradiční metodou s jediným přídavkem extra panenského olivového oleje a přírodních příchutí (oregano a pažitka).

Kategorie
Výrobce:Alberti 1986, Via Argine Destro F. Scajola 549, 18100 Imperia, ITÁLIE
Dostupnost:Zboží je momentálně neprodejné.
Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s oreganem
Novinka

ALBERTI 1986

HLUBOKÁ SYNERGIE MEZI ČLOVĚKEM A PŘÍRODOU

Kvalita našich produktů vycházela z hluboké synergie mezi člověkem a přírodou, ze setkání mezi tisíciletou tradicí a naší konsolidovanou zkušeností. Tady, v Imperii a v celé ligurské oblasti Ponente, kultura oliv a bazalky hluboce poznamenává příběh našeho území, které se stalo charakteristickým prvkem krajiny a vaření

Olivy “Cultivar Taggiasca” v extra panenském olivovém oleji s oreganem bez pecky – 170g

Nakládané Taggiasca olivy (53%), extra panenský olivový olej (44%), oregano, pažitková sůl, regulator kyselosti: E330.

Olivy jsou pěstovány podle staré tradiční receptury. Produkt může obsahovat olivová jádra.

NUTRIČNÍ ÚDAJE (přepočítáno na 100g produktu):

Energie: 2554 kJ/ 492 kcal

Tuky 67,7g, z toho nasycených 10,9g; uhlohydráty 1g, z toho cukry 0,8g;

Bílkoviny: 1,1g, sůl 2,47g

Po otevření zalijte olivovým olejem, uchovávejte do +4°C a zkonzumujte do 7 dnů.

Datum spotřeby uvedeno na etiketě