Rajčatové produkty, Olivy, Pesto, Sugo, Tuňák v oleji, Italské uzeniny, Parmigiano Reggiano

Bazalkové pesto, Italské olivy, Nakládaná celá rajčata, Rajčatová passata, Rajčatová polpa, Rajčatové sugo, Italské rybí speciality, Piennolo rajčátka, Rajčata v oleji, Žlutá rajčata, Bio rajčata, Salámky, Sýry

Položek: 19
Na stránku: 12 | 20 | 36
  • Parmigiano Reggiano v plátkovém sýru
    Parmigiano Reggiano v plátkovém sýru
    Ferrarini
    Veškerá pravost, dobrota a záruka Parmigiano Reggiano Ferrarini: jediný sýr přítomný v ingrediencích! Kromě klasického toastu jsou Ferrarini Parmigiano Reggiano plátky ideální pro přidání chuti do každodenních jídel.
    88 Kč
    detail
    Novinka
    Ferrarini Parmigiano Reggiano v plátkovém sýru
  • Pesto bazalkové bez česneku
    Pesto bazalkové bez česneku
    Alberti 1986
    Alberti: Byli jsme první, kdo nabídl tuto verzi ligurského pesta na trhu s janovskou bazalkou D.O.P. (pouze listy bez stopky), extra panenský olivový olej, parmazán, pecorino, ale bez česneku. Jedná se o nepasterizovaný produkt. Zachovává si tedy neporušené všechny organoleptické vlastnosti typického domácího pesta.
    128 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Pesto bazalkové bez česneku
  • Černé olivy Leccino marinované bez pecky
    Černé olivy Leccino marinované bez pecky
    Delishop
    Odrůda oliv Leccino je typická pro region Kalábrie, užijte si delikátní příchuť Itálie.
    149 Kč
    detail
    Novinka
    Delishop Černé olivy Leccino marinované bez pecky
  • Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji
    Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji
    Alberti 1986
    Vysoce kvalitní olivy „Cultivar Taggiasca“ pocházející výhradně ze zázemí západní Ligurie, vypeckované a konzervované ve vynikajícím extra panenském olivovém oleji. Ideální díky své malé velikosti k obohacení omáček a masa a rybích pokrmů.
    158 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji
  • Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s oreganem
    Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s oreganem
    Alberti 1986
    Vybrané kvalitní olivy „Cultivar Taggiasca“ pečlivě zpracované tradiční metodou s jediným přídavkem extra panenského olivového oleje a přírodních příchutí (oregano a pažitka).
    168 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s oreganem
  • Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s pálivou papričkou
    Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s pálivou papričkou
    Alberti 1986
    Olivy „Cultivar Taggiasca“ obohacené o směs aromatických bylin a chilli papriček, schopné dodávat lehkou kořenitost, ideální i pro ty nejjemnější chutě. Lahodný doplněk k aperitivům, sýrům, uzeninám nebo do omáček.
    168 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s pálivou papričkou
  • Salámek Strolghino
    Salámek Strolghino
    Ferrarini
    Salame Strolghino je „jemný salám“ (jak mu s oblibou říkal Giovannino Guareschi), získaný z přesných řezů těch nejlepších prasat, pečlivě zpracovaný podle postupů starověké tradice, jako je charakteristická kořenitost založená na vzácných vůních a soli, a sušení. Kombinace podzimních mlh, dusných letních veder a bujné blízkosti řeky Pád určuje ideální atmosféru pro zrání, ze které Strolghino čerpá svou typickou měkkou konzistenci a chutnou chuť. Salame Strolghino je vynikající k ochutnání jako aperitiv, nakrájený na silné plátky a doplněný šumivým Chardonnay a vločkami Parmigiano Reggiano je vhodné uchovávat na vlhkém a chladném místě, aby se jeho jemná chuť nezměnila.
    188 Kč
    detail
    Novinka
    Ferrarini Salámek Strolghino
  • Salámek Emilia
    Salámek Emilia
    Ferrarini
    Charakteristická směs vybraných mas Salame Emilia Ferrarini skládá chromatickou mozaiku bílé, růžové a červené v lahodné kombinaci pro chuťové buňky. Po pečlivém a přesném výběru masa, precizním řezu a řemeslném zpracování je salám Emilia Ferrarini ponechán pomalému a přirozenému dochucování, které mu dodává jeho nezaměnitelnou a nenapodobitelnou vůni. Ideální jako předkrm, svou jemnou a obalující chutí překvapí ty nejlepší znalce.
    188 Kč
    detail
    Novinka
    Ferrarini Salámek Emilia
  • Delishop Polosušená cherry rajčátka
    Polosušená cherry rajčátka
    Delishop
    Jen jemně sušená cherry rajčátka, aby si uchovala svou sladkost a chuť letních rajčat.
    198 Kč
    detail
    Novinka
    Delishop Polosušená cherry rajčátka
  • Delishop Zelené olivy Castelvetrano s peckou
    Zelené olivy Castelvetrano s peckou
    Delishop
    Speciální zelené olivy zpracovávané unikátní technologií.
    198 Kč
    detail
    Novinka
    Delishop Zelené olivy Castelvetrano s peckou
  • Delishop Grilovaná srdíčka artyčoků
    Grilovaná srdíčka artyčoků
    Delishop
    Grilovaná srdíčka artyčoků - královské zeleniny, nakládaná v oleji s troškou octa a česneku.
    198 Kč
    detail
    Novinka
    Delishop Grilovaná srdíčka artyčoků
  • Delishop Zelené olivy Castelvetrano vypeckované
    Zelené olivy Castelvetrano vypeckované
    Delishop
    Speciální zelené olivy zpracovávané unikátní technologií.
    198 Kč
    detail
    Novinka
    Delishop Zelené olivy Castelvetrano vypeckované