Olivy Taggiasca ve slaném nálevu

Pečlivě vybrané olivy „Cultivar Taggiasca“ pocházející výhradně z vnitrozemí Západní Ligurie. V tomto případě jsou olivy konzervovány v tradičním slaném nálevu. Perfektní k dochucení mnoha receptů typické ligurské kuchyně a nejen těch.

Kategorie
Výrobce:Alberti 1986, Via Argine Destro F. Scajola 549, 18100 Imperia, ITÁLIE
Dostupnost:Zboží je momentálně neprodejné.
Olivy Taggiasca ve slaném nálevu
Novinka

ALBERTI 1986

HLUBOKÁ SYNERGIE MEZI ČLOVĚKEM A PŘÍRODOU

Kvalita našich produktů vycházela z hluboké synergie mezi člověkem a přírodou, ze setkání mezi tisíciletou tradicí a naší konsolidovanou zkušeností. Tady, v Imperii a v celé ligurské oblasti Ponente, kultura oliv a bazalky hluboce poznamenává příběh našeho území, které se stalo charakteristickým prvkem krajiny a vaření.

 

“Cultivar Taggiasca” Olivy ve slaném nálevu – 200g (120g pevného podílu)
Odrůda Taggiasca olivy, voda, sůl, regulator kyselosti: E330.
NUTRIČNÍ ÚDAJE (Přepočítáno ja 100g produktu)
Energie: 705,5 kJ/ 171kcal
Tuky 18g, z toho nasycené 14g; uhlohydráty 0,9g, z toho cukry 0,9g;
Bílkoviny 1g, sůl 5,7g
Po otevření zalijte olivovým olejem, uchovávejte do +4°C a zkonzumujte do 7 dnů.
Datum spotřeby uvedeno na etiketě