Pesto Ligure s bazalkou Genovese DOP

Naše pesto respektuje starodávný a klasický ligurský recept s janovskou bazalkou D.O.P. (pouze listy a bez stopky), extra panenský olivový olej, sýr grana, sýr pecorino a česnek. Jedná se o nepasterizovaný produkt, který je schopen zachovat všechny organoleptické vlastnosti typického domácího pesta.

Kategorie
Výrobce:Alberti 1986, Via Argine Destro F. Scajola 549, 18100 Imperia, ITÁLIE
Dostupnost:Zboží je momentálně neprodejné.
Pesto Ligure s bazalkou Genovese DOP
Novinka

ALBERTI 1986

HLUBOKÁ SYNERGIE MEZI ČLOVĚKEM A PŘÍRODOU

Kvalita našich produktů vycházela z hluboké synergie mezi člověkem a přírodou, ze setkání mezi tisíciletou tradicí a naší konsolidovanou zkušeností. Tady, v Imperii a v celé ligurské oblasti Ponente, kultura oliv a bazalky hluboce poznamenává příběh našeho území, které se stalo charakteristickým prvkem krajiny a vaření

 

Bazalkové Pesto z Ligurie - D.O.P. Janov  170 g 

SLOŽENÍ:

Extra panenský olivový olej (40%), Bazalka z D.O.P. Janov (22%), kešu, glukozový sirup, sůl, Grana Padano DOP (mléko, sůl, syřidlo, vejce, lysozyme) piniové oříšky, Pecorino Romano DOP (ovčí mléko, sůl, syřidlo), rostlinná vláknina, antioxidanty: E300, česnek, syrovátka, regulator kyselosti: E330, konzervant: E202. Bezlepkový produkt

NUTRIČNÍ ÚDAJE (přepočítáno na 100g produktu):

Energie: 2211 kJ /536kcal

Tuky: 51g, z toho nasycené 8,9g; Uhlohydráty 12g, z toho cukry 6,9g;

Bílkoviny 5,5g, sůl 3,9g

Po otevření zalijte olivovým olejem, uchovávejte do +4°C a zkonzumujte do 7 dnů.

Datum spotřeby uvedeno na etiketě