Paté z oliv Taggiasca

Naše tapenáda z černých oliv je jedinečný a jemný krém, získávaný pouze z oliv „Cultivar Taggiasca“, schopných poskytnout skvělou vůni a chuť. Vše je podtrženo použitím vysoce kvalitního extra panenského olivového oleje.

Kategorie
Výrobce:Alberti 1986, Via Argine Destro F. Scajola 549, 18100 Imperia, ITÁLIE
Dostupnost:Zboží je momentálně neprodejné.
Paté z oliv Taggiasca
Novinka

ALBERTI 1986

HLUBOKÁ SYNERGIE MEZI ČLOVĚKEM A PŘÍRODOU

Kvalita našich produktů vycházela z hluboké synergie mezi člověkem a přírodou, ze setkání mezi tisíciletou tradicí a naší konsolidovanou zkušeností. Tady, v Imperii a v celé ligurské oblasti Ponente, kultura oliv a bazalky hluboce poznamenává příběh našeho území, které se stalo charakteristickým prvkem krajiny a vaření.

Tapenáda z oliv “Taggiasca” v extra panenském olivovém oleji – 170g
Olivy Taggiasca vypeckované ve slaném nálevu (94%), extra panenský olivový olej (4%), sůl, regulátor kyselosti: E330.
NUTRIČNÍ ÚDAJE (průměrné hodnoty přepočítané na 100g produktu):
Energie: 1551 kJ/ 377kcal
Tuky 39g, z toho nasycené 5,7g; uhlohydráty 4g, z toho cukry 4g;
Bílkoviny 1,4g, sůl 3,9g
Po otevření zalijte olivovým olejem, uchovávejte do +4°C a zkonzumujte do 7 dnů.
Datum spotřeby uvedeno na obale