I Taralli Classici “Crudo”

Připraven s extra panenským olivovým olejem, vybranými moukami z Altamury, solí a muškátem žlutým podle autentické receptury Bitetto. Klasické Taralli si zachovává vůni a chuť autentického pečeného produktu apulské tradice.

Kategorie
Výrobce:Crudo, S.P. Binetto Bitetto – 70020 Binetto ITÁLIE
Dostupnost:Zboží je momentálně neprodejné.
I Taralli Classici “Crudo”
Novinka

Taralli slané pečivo s olivovým olejem

  • San Marzano loupaná rajčata celá
    San Marzano loupaná rajčata celá
    ITALIANAVERA
    San Marzano je velmi delikátní rajče s tenkou slupkou, které si uchová svou chuť po dlouhou dobu i při uskladnění, ale je třeba s ním zacházet opatrně. Sklizeno na velmi úrodném území, v oblasti Neapole, tj. Agro nocerino - sarnese, v provincii Salerno, je uznáno označením DOP. Konzervované v jemné rajčatové šťávě San Marzano je ideální pro ochutnávku vynikajících, ale jednoduchých špaget, povznášejících jejich chuť.
    69 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA San Marzano loupaná rajčata celá
  • Bio rajčatová polpa
    Bio rajčatová polpa
    ITALIANAVERA
    Organická verze naší rajčatové polpy se vyznačuje velikostí kostky vyrobené z oloupaných rajčat, které jsou nakrájeny na obzvláště plné kostky, které jsou poté ponořeny do hustého rajčatového džusu. Díky svému tělu a své zvláštní chuti je ideální pro přípravu omáček tam, kde je nutné, aby rajče bylo plné a obklopující konzistence a bohaté na přirozenost.
    58 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA Bio rajčatová polpa
  • Passata z rajčat
    Passata z rajčat
    ITALIANAVERA
    Naše passata se vyznačuje jemnou, ale zároveň chutnou strukturou. Získané výhradně z čerstvých italských rajčat vybraných z pole ve fázi zrání a vyrobené několik hodin po sklizni čerstvých rajčat. Je to velmi snadné a vaří se za pár minut!
    58 Kč
    detail
    Novinka
    ITALIANAVERA Passata z rajčat