Olej z lískových oříšků
Olej z pražených lískových ořechů. Od výrobce prémiových olejů pro TOP gastronomii.
KategorieVýrobce: | La Tourangelle, La Tourangelle 138, rue de l'Aunay 49650 Allonnes FRANCIE |
---|---|
Dostupnost: | skladem |
Balení: | 250ml |
Ve všech svých inspiracích a kulinářských výtvorech doufáte, že vám dodají ty nejjemnější textury, plné chutě a lákavé chuťové zážitky. Chcete-li připravit pokrmy, které jsou stejně svěží, chutné a působivé, jak si vysníváte, musíte začít s nejpřirozenějšími, autentickými a chutnými ingrediencemi. Naštěstí La Tourangelle pražený lískový olej je ideálním doplňkem jakéhokoli jídla.
Péče o řemeslo:
La Tourangelle ručně vyrábí tento pražený lískový olej z Woodlandu v Kalifornii, přísně dodržujeme 150 let staré francouzské tradiční metody, protože věříme, že řemeslná péče je stále nejlepším způsobem, jak si zachovat všechny příchutě, živiny a zdravotní přínosy, které příroda poskytuje.
Dobře udržované tajemství:
Pečený lískový olej je dobře udržovaným tajemstvím mnoha špičkových kuchařů, kteří jej denně používají, a přidávají k jejich receptům další vrstvu na texturu, vůni a chuť. La Tourangelle Roasted Hazelnut se rozplývá s jakoukoli chutí a dává svému jídlu slavnostní, jedinečný nádech a proměňuje obyčejné v mimořádné.
Související zboží
- Extra panenský olivový olej nejvyšší kvalityCrudoItalský extravergine olivový olej z Puglie. Jednodruhový, z odrůdy oliv Ogliarola. Velmi mnoho ocenění z celého světa. Vhodný pro studenou i teplou kuchyni a každodenní použití.detail188 KčCrudo Extra panenský olivový olej nejvyšší kvalityNovinka
- SeiCinqueZero extra panenský olivový olej TOP!CrudoItalský extravergine olivový olej z Puglie. Jednodruhový, z odrůdy oliv Coratina. Vhodný pro studenou i teplou kuchyni a každodenní použití. LIMITOVANÁ EDICEdetail199 KčCrudo SeiCinqueZero extra panenský olivový olej TOP!Novinka
- Sušená rajčata v olivovém olejiCrudoNa slunci sušená a naložená v OLIVOVÉM OLEJI - což není vůbec běžné. Špičková kvalita z Puglie.detail228 KčCrudo Sušená rajčata v olivovém olejiNovinka