Pummarulella žlutá rajčátka DMT:12/23
Se žlutou barvou jako zlato je „Pummarulella“ starodávná odrůda, která se již pěstuje v Kampánii na svazích Vesuvu. Vesuvské země jsou známé svou lávovou půdou, složenou z minerálů, které dodávají půdě jedinečné vlastnosti, a vytvářejí tak jedinečné produkty s originální chutí. Barva připomíná letní slunce Neapole a chuť nás vrací zpět k chuti tradiční kuchyně. Je to rajče bohaté na vitamíny a pektin a umožňuje získat omáčky bohaté na přírodní šťávu s jemnou a krémovou chutí. Umožní vám také připravit mnoho pokrmů středomořské kuchyně, včetně ryb a mořských plodů.
KategorieVýrobce: | ITALIANAVERA, via Siniscalchi 62, Nocera Inferiore 84014, Itálie |
---|---|
Dostupnost: | Zboží je momentálně neprodejné. |
Pummarulella žlutá rajčátka ve vodě a soli
ITALIANAVERA
Jednoduchost
Prostřednictvím jedinečných receptů na neodolatelná jídla, jako jsou ty od našich matek, vyprávíme chutě minulosti, které nás vrací zpět ke starým rituálním gestům.
Kvalitní
Pro naše omáčky a rajčata vybíráme pouze ty nejlepší čerstvé italské suroviny s ohledem na jejich původ, podstatu a vůni. Přírodní produkty bez kompromisů.
Vášeň
Svou vášeň pro území a pro dobře provedené věci přenášíme prostřednictvím pečlivé péče o každý detail, od suroviny až po obal.
Ženskost
A ‘pummarola, jak ji tady v Kampánii nazýváme, je žena! A proto si vážíme a podporujeme úlohu žen ve světě konzervovaných rajčat.
ŽLUTÁ CHERRY RAJČÁTKA
složení: rajčata žlutá cherry, voda a sůl
dovozce: Delishop, Tylova 836, Pelhřimov
Související zboží
- Koření pro pečení masaDaidoneDokonalá bylinková směs pro pečeně a jiné úpravy masa.detail98 KčDaidone Koření pro pečení masaNovinka
- Koření na přípravu bruschettyDaidoneVaše bruschetty a antipasta nikdy nebyly tak dokonalé. Samozřejmě se tato směs dá použít dle Vaší fantazie. Více se dozvíte ve složení.detail98 KčDaidone Koření na přípravu bruschettyNovinka
- Kořenící směs na sicilské "penne"DaidoneSkvělá přírodní směs pro přípravu penne a dalších italských těstovin.detail98 KčDaidone Kořenící směs na sicilské "penne"Novinka