Pepř SANSHO

Pepř SANSHO.

Kategorie
Výrobce:Roma Fine Foods
Dostupnost:skladem
Balení:40 g
499,00 Kč
445,54 Kč bez DPH
Pepř SANSHO
Novinka

Pepř SANSHO

Sansho pepř je divoký jarní plod rostliny rodu Zanthoxylum (stejný jako sečuánský pepř), jehož zrna jsou pečlivě ručně sklízena.
Říká se mu také „pepřový květ“, protože je to paprika, která se v japonské kuchyni volí.
Má citrusovou příchuť s pikantní a lehce anestetickou dochutí pro chuťové buňky. Je vzácný a vzácný.
Díky své aromatickosti a nízkým výnosům je považován za ceněnou raritu.

Jak používat:
Ideální k bílému masu, rybám, rýži, zelenině a sladkým výtvorům.
Používá se ke konci vaření, velmi často se opéká na pánvi. Díky své zvláštní a překvapivé chuti je velmi oceňován gurmánskými kuchaři.

dovozce: Delishop, Tylova 836, Pelhřimov

  • Extrapanenský olivový olej nejvyšší kvality “Riviera Ligure – Riviera dei Fiori” DOP
    Extrapanenský olivový olej nejvyšší kvality “Riviera Ligure – Riviera dei Fiori” DOP
    Alberti 1986
    Jedná se o dokonalost našich extra panenských olivových olejů vyráběných z pečlivě vybraných černých oliv odrůdy Taggiasca pocházejících výlučně ze území západní Ligurie. Vyznačuje se plnou a harmonickou, bohatou a jemnou chutí. Certifikace DOP tohoto produktu zaručuje kvalitu a pravost.
    548 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Extrapanenský olivový olej nejvyšší kvality “Riviera Ligure – Riviera dei Fiori” DOP
  • Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji
    Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji
    Alberti 1986
    Vysoce kvalitní olivy „Cultivar Taggiasca“ pocházející výhradně ze zázemí západní Ligurie, vypeckované a konzervované ve vynikajícím extra panenském olivovém oleji. Ideální díky své malé velikosti k obohacení omáček a masa a rybích pokrmů.
    158 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji
  • Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s pálivou papričkou
    Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s pálivou papričkou
    Alberti 1986
    Olivy „Cultivar Taggiasca“ obohacené o směs aromatických bylin a chilli papriček, schopné dodávat lehkou kořenitost, ideální i pro ty nejjemnější chutě. Lahodný doplněk k aperitivům, sýrům, uzeninám nebo do omáček.
    168 Kč
    detail
    Novinka
    Alberti 1986 Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s pálivou papričkou