Pepř SANSHO
Pepř SANSHO.
KategorieVýrobce: | Roma Fine Foods |
---|---|
Dostupnost: | skladem |
Balení: | 40 g |
Pepř SANSHO
Sansho pepř je divoký jarní plod rostliny rodu Zanthoxylum (stejný jako sečuánský pepř), jehož zrna jsou pečlivě ručně sklízena.
Říká se mu také „pepřový květ“, protože je to paprika, která se v japonské kuchyni volí.
Má citrusovou příchuť s pikantní a lehce anestetickou dochutí pro chuťové buňky. Je vzácný a vzácný.
Díky své aromatickosti a nízkým výnosům je považován za ceněnou raritu.
Jak používat:
Ideální k bílému masu, rybám, rýži, zelenině a sladkým výtvorům.
Používá se ke konci vaření, velmi často se opéká na pánvi. Díky své zvláštní a překvapivé chuti je velmi oceňován gurmánskými kuchaři.
dovozce: Delishop, Tylova 836, Pelhřimov
Související zboží
- Extrapanenský olivový olej nejvyšší kvality “Riviera Ligure – Riviera dei Fiori” DOPAlberti 1986Jedná se o dokonalost našich extra panenských olivových olejů vyráběných z pečlivě vybraných černých oliv odrůdy Taggiasca pocházejících výlučně ze území západní Ligurie. Vyznačuje se plnou a harmonickou, bohatou a jemnou chutí. Certifikace DOP tohoto produktu zaručuje kvalitu a pravost.detail548 KčAlberti 1986 Extrapanenský olivový olej nejvyšší kvality “Riviera Ligure – Riviera dei Fiori” DOPNovinka
- Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém olejiAlberti 1986Vysoce kvalitní olivy „Cultivar Taggiasca“ pocházející výhradně ze zázemí západní Ligurie, vypeckované a konzervované ve vynikajícím extra panenském olivovém oleji. Ideální díky své malé velikosti k obohacení omáček a masa a rybích pokrmů.detail158 KčAlberti 1986 Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém olejiNovinka
- Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s pálivou papričkouAlberti 1986Olivy „Cultivar Taggiasca“ obohacené o směs aromatických bylin a chilli papriček, schopné dodávat lehkou kořenitost, ideální i pro ty nejjemnější chutě. Lahodný doplněk k aperitivům, sýrům, uzeninám nebo do omáček.detail168 KčAlberti 1986 Olivy Taggiasca vypeckované, v extrapanenském olivovém oleji s pálivou papričkouNovinka